Team Sparebanken Sør

Nyheter

GODT FORBEREDT: Andreas Vangstad har trent som planlagt i sommer. FOTO: Kenneth Wikan/TSS

– Denne rytteren vil jeg helst havne foran

I morgen tråkkes endelig høstsesongen ordentlig i gang på med Arctic Race of Norway. Andreas Vangstad skal holde et ekstra øye med èn rytter når rittet starter på Andøya.

Tour of Norway og Tour des Fjords ble vunnet av Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) med August Jensen (Team Coop) og Andreas Vangstad på topp 10-plasseringer. Men for Vangstad er det ikke Jensen som er den viktigste rytteren å slå.

– Selvfølgelig fokuserer jeg mest på mine egne prestasjoner. Men hvis det er en rytter jeg ønsker å havne foran så er det tidligere lagkamerat Carl Fredrik Hagen (Joker Icopal). Hvis jeg i tillegg havner foran August Jensen, så betyr det at jeg har en god plassering sammenlagt, så det får jeg være fornøyd med.

Flere avgjørende etapper

I formiddag ble rytterne som skal sykle Arctic Race samlet i Harstad. Årets versjon av løpet passer godt for både Andreas Vangstad og Trond Håkon Trondsen av våre.

– Den første etappen på torsdag og den tredje på lørdag har krevende avslutninger hvor det gjelder å ikke tape tid. Rittet blir trolig avgjort når feltet kommer til de avsluttende rundene i Tromsø på søndag, sier Andreas Vangstad som har gjennomført en treningsperiode som har gått helt etter planen i sommer.

På den tredje etappen er det flere elementer som spiller for hvor avgjørende etappen blir.

– Det er nok mange som håper på motvind i den siste bakken, slik at de kan ligge på hjul. Da er det viktig å ikke bli den fremste på rekken for å unngå å bruke mest krefter, understreker Vangstad som håper det blir vindstille eller vind fra alle andre retninger enn imot.

– Mens på søndag skal vi sykle en rundløype med to bakker hvor den ene vil skille oppover. Og det går raskt utfor til mål etter det, så her vil det kunne skje endringer i sammendraget.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(2013: Lagets eier Thor Hushovd vant rittet i 2013.) FOTO: Vegard Grøtt/NTB Scanpix

Satser på gode resultater

Når det gjelder hvilke mål Vangstad har for rittet, så svarer han at topp-10 er et naturlig mål, i tillegg til gode etapperesultater.

Edvald Boasson Hagen stiller ikke til start, men det gjør Aleksander Kristoff (Team Katusha) som Vangstad tror vil gjøre det bra.

– Hvis han er i form, så er nok han favoritt. I 2014 vant han etappen i Tromsø foran Thor Hushovd. Siden avslutningen er lik som den gang klarer han fint å henge med hvis formen er der, tror Vangstad.

Laget sin eier Thor Hushovd vant for øvrig rittet i 2013 og er den forrige nordmannen som har vunnet Arctic Race of Norway.

Se hvem som sykler for oss og detaljer om rittet her.

Alle etappene kan du følge på TV2 og vår Twitter-profil.

Kommentarer

Amely - 10 aug 2017
Hello,

My name is Amely and I'm currently working as an outreach manager. My work is to find the best websites for promotion of our client’s services.

Your blog http://teamsparebankensor.no is perfect.

We would like to publish a sponsored article adjusted to your site content with a dofollow link to our client’s website.

Would you be intersted in this? If so, what are your prices for this type of advertising?

I look forward to hearing from you and wish you an amazing day.

Best regards,Amely Navaro
amelynavaro@gmail.com
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)