Team Sparebanken Sør

Nyheter

Målfoto (Foto: www.sykkelfestival.no)

Endelig satt den for Herman Dahl

Tre ryttere kjempen om seier på gaterittet i Sandefjord sentrum. Les hva Trond Håkon Trondsen sier om morgendagens Norgescup-ritt.

– Med det som skjedde i Norgesmesterskapet i Levanger i bakhodet, føltes dette som en revansje, sier Herman Dahl. Det er ikke lenge siden han så vidt ble slått av Kristoffer Halvorsen på gateløpet i NM og måtte nøye seg med sølvet.

– Etter den første innlagte spurten støtet Syver Wærsted (Uno-X) og Jon-Anders Bakken (Asker). Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at hvis Wærsted støtet skulle jeg følge han, og det gjorde jeg. Vi tre samarbeidet bra og jeg følte tidlig vi hadde kontroll på å ikke bli kjørt inn, selv om noen kunnet ha støtet seg opp.

– Jeg spilte litt kald på siste runde og følte jeg hadde ganske god kontroll på spurten, selv om jeg har tapt mot Wærsted tidligere, avslutter Dahl som nå skal forberede seg til morgendagens ritt.

NC Sandefjord

I morgen er det klart for Norgescup-ritt, også det i Sandefjord. Trond Håkon Trondsen som vant Norgescuprittet i Sandnes tidligere år spår et ganske likt ritt, med noen små endringer.

– I Sandnes var det ganske mange i fremste gruppe. Jeg tror at en mindre gruppe kommer til å kjempe om seieren denne gangen, kanskje halvparten så stort som i Sandnes, sier Trond Håkon Trondsen som har tilbrakt rittpausen på treningsleir i Italia sammen med lagkameratene Andreas Vangstad og Eirik Bruland.

Trond Håkon Trondsen har trent bra i sommer (Foto: Andreas Vangstad)

– Det var fint å trene i godt vær og fine treningsforhold, det meste har gått etter planen så nå håper jeg at treningen gir utbytte i form av resultater resten av sesongen.

I morgen får Trondsen og resten av laget muligheten til å se på løypen som kommer til å være neste års trasè i Norgesmesterskapet. Rittet starter klokken 08.30

Se hvem som sykler her.

Kommentarer

Spam kontroll: 4 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)