Team Sparebanken Sør

Nyheter

TEAM SPAREBANKEN SØR: Laget viste kjørtestyrke i helgen (Foto: Kenneth Wikan/TSS)

Kjørte godt som lag

Selv om det ikke ble de beste resultatene i Danmark. Viste laget bra kjørestyrke foran sommeren.

Fyen Rundt

12 ryttere rykket tidlig fra på lørdag, uten at Herman Dahl fikk med seg helt hvordan de kom av gårde.

– Jeg var bak på halen av feltet og måtte skifte hjul akkurat i det bruddet gikk, sier Dahl.

Den neste hindringen var en toglinje hvor bruddet kom seg over like før et tog kom, men feltet måtte stoppe opp å vente til toget hadde kjørt og løypen var klar igjen. Dermed fikk bruddet seks minutter. Da satt Mathias Skjold, Fridtjof Røinås og Andreas Erland seg frem for å lage sykkelritt igjen.

– De kjørte avstanden fra seks minutter ned til 1.40, selv om laget hentet store deler av tidsdifferansen selv fikk vi hjelp av andre lag da de skjønte at det var mulig å hente igjen bruddet, sier Dahl

Når avstanden var nede på 1.40 bestemte Mads Pedersen (Trek-Segafredo) som syklet for det nasjonale danske laget å støte, da var det bare for Dahl å henge seg på og ta igjen bruddet.

– Jeg satt alene som rytter fra laget, så for min del kunne jeg bare sitte på hjul og vente på finalen. På de avsluttende rundene ble det mye støting. Amund Fløtten (Uno-X) støtet i det jeg ble kjørt inn etter å ha støtet, jeg forsøkte å henge på han men det gikk ikke.

Dermed ble det en sjetteplass på Dahl.

– Laget kjørte så hardt for å få meg opp, derfor er det skuffende at jeg ikke fikk en bedre plassering. Men formen gjør at jeg er med i finalen, så den er god.

Audun Fløtten vinner rittet foran Casper Pedersen (Team Giant) og Syver Wærsted (Uno-X)

GP Horsens Posten

Det ble en hektisk start på etappen, feltet syklet over et grusparti hvor nesten halve feltet punkterte, Petter Theodorsen og Andreas Erland av våre.

– Det som punkterte der var ute av rittet siden det var på et punkt hvor det ble kjørt hardt, sier Andreas Vangstad.

Etter hvert fikk 24 ryttere støtet seg fra, Trond Håkon Trondsen var med fra første tråkk og Andreas Vangstad støtet seg opp med to andre da han forsto at dette er det avgjørende bruddet. Flere av de største lagene var representert i bruddet, derfor klarte ikke hovedfeltet å kjøre igjen bruddet.

Med åtte mil til mål starter angrepene i bruddet. Trondsen var offensiv og var med på støtingen, og fikk luke. Dessverre ble ingen med han og han ble kjørt inn. Den avgjørende gruppen støter seg fra med fire mil til mål, like etter at Andreas Vangstad hadde hentet inn en annen gruppe som hadde støtet.

Casper Pedersen (Team Giant) vinner rittet foran Rasmus Guldhammer (Team VeloConcept) og Torkil Veyhe (ColoQuick-Cult). Fløtten (Uno-X) blir beste norske på fjerdeplass. Trond Håkon Trondsen ble nummer 13, Andreas Vangstad sto av noen runder før mål etter å ha kjørt inn mange støt.

Kommentarer

Spam kontroll: 4 + 3 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)