Team Sparebanken Sør

Nyheter

Toget endte i grøfta

I dag var alt klart for Trondsen, men toget kjørte i grøfta. Og en av våre ryttere måtte stå av.

I dag skulle laget kjøre opptrekks-tog for Trond Håkon Trondsen, de hadde akkurat posisjonert seg fremme i feltet da det ulykkelige skjer. Trondsen og Dahl blir sperret og havner utenfor veien. Begge kom fra det uten skader, men spurten ble det naturlig nok ikke noe av.

En annen dårlig beskjed er at Petter Theodorsen måtte stå av etter åtte mil i dag med smerter i rygg og nakke.

– Jeg kjente det først i går, det virker som om noe har knytt seg i ryggen. Så jeg reiser hjem i morgen for å få orden på ryggen og håper å stille til start igjen på Sundvolden neste helg, sier en skuffet Petter Theodorsen

THEODORSEN: Etter tre aktive dager må Theodorsen bryte i Bretagne (FOTO: Kenneth Wikan/TSS)

Aktive dager

Theodorsen har hatt aktive dager i Frankrike. Han satt i en 20 km langt brudd på den første etappen og forsøkte seg igjen i dag.

– Vi gikk fra første tråkk i rittet og fikk luke. Vi var en stor gruppe, hvor de fleste lagene satt. Tidligere år har det vært eksempler på at brudd kan gå inn på den første etappen, når ingen lag klarer å få kontroll på etappen. Men bruddet manglet dessverre noen store lag, som kjørte oss inn. Så da var det bare å forsøke igjen, sier Gjerdrum-gutten.

For det er slik tanke gang man må ha hvis man skal komme i riktig brudd. I dag ble det støtet de to første timene av etappen, da skal man være heldig hvis det er det bruddet du sitter i som skal komme av sted. Theodorsen forklarer at går ikke det første forsøket er det bare å beholde posisjonen i feltet og forsøke igjen, til det går.

Tredje etappe

Etappen ble vunnet av Jakub Mareczko (Wilier Triestina), som havnet som nummer tre på den første etappen. Italieneren står som en av rytterne som er påmeldt når Wilier Triestina starter Giro d’Italia om en uke. Han vant massespurten foran DeWulf (Lotto-Soudal u23) og Yssaad (Armee). Flavien Dassonville beholder ledertrøyen. 

Kommentarer

Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)