Team Sparebanken Sør

Nyheter

Ny topp ti-plassering til Trondsen

Det ble 9.plass på den siste etappen av Tour du Loir-et-Cher til Trond Håkon Trondsen. På en etappe hvor Team Sparebanken Sør virkelig var aktive. SE SPURTEN NEDERST

– Herman Dahl gjorde en god jobb og holdt med fremme i feltet mot den siste runde. Jeg kom litt langt bak og mistet hjulet hans inn i bakken, så jeg måtte ta vinden inn mot siste sving. Så ble det litt kaos i den siste svingen og jeg fikk ikke tatt den beste kurven. Så var det bare å gi gass mot slutten.

– Når jeg havner på topp ti-listen er jeg ikke langt unna topplasseringene. Jeg var tung de første to etappene, men så har det bare blitt bedre.

– Slik som i går så er jeg ikke helt fornøyd med plasseringen, men formen er på riktig vei. Med tanke på følelsene i beina så skulle jeg ønske at rittet hadde vart i noen dager til. I motsetning til mange andre så liker jeg slike ritt, hvor det er posisjonskamp nesten hele dagen.

I brudd

OFFENSIV: Vangstad og Moinard i brudd på dagens etappe (FOTO: David Haugen/TSS)

Dagens første brudd var på fire mann som Andreas Vangstad og Kristian Aasvold forsøkte å støte seg opp til. Bruddet ble etter hvert kjørt inn, da støtet Vangstad og med Jerome Mainard seg av gårde. De to hadde på det meste 47 sekunder på dagens rundløype.

– Bruddene får ikke veldig mye tid på slike etapper. Det ble holdt en høy fart hele dagen, sier Trondsen.

Den siste etappen ble vunnet at August Jensen (Team Coop) foran Patrick Clausen (Riwal) og Fredrik Strand Galta (Team Coop). Alexander Kamp vinner Tour du Loir-et-Cher etter bruddet på den nest siste etappen.

Nå venter noen rolige dager i Frankrike før de forbereder seg til le Tour de Bretagne om litt over en uke. Rittet ble som forventet uforutsigbart og kaotisk.

– Man visste aldri om bruddene ble kjørt inn, det fikk vi se i går og på den første etappen. Det ble som forventet kaotisk og uforutsigbart, sier Trondsen om etapperittet.

Se spurten her

Kristian Aasvold velter ved 50 meter-skiltet. Han kommer fra velten uten skader.

(Videoen er hentet fra http://www.directvelo.com/)

Kommentarer

Spam kontroll: 1 + 1 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)