Team Sparebanken Sør

Nyheter

8.plass til Trond Håkon Trondsen

En kaotisk dag ble avsluttet med en fin 8.plass til Trond Håkon Trondsen. Han gleder seg til morgendagens etappe.

Etter velten som hindret Trond Håkon Trondsen i går, støtet han seg i dag opp til en 8.plass og kom i mål 1.10 bak vinneren.

– Gruppen jeg satt i virket ikke veldig friske, så jeg vurderte det som at det ble like tungt å ligge foran gruppen som å ligge i den. Derfor støtet jeg fra dem på den siste runden, sier Trondsen mens han ligger på massasjebenken etter målgang.

Han skjønte at gruppen som angrep, med dagens vinner, kom til å bli farlig mot slutten.

– Jeg skulle helst vært med i den gruppen, men jeg satt dessverre for langt bak da angrepene kom. Når jeg kom meg opp i posisjon til å støte var det ingen som ble med. Jeg hadde nok ikke klart å kjøre meg opp alene.

– Kroppen virker til å reagere likt som i fjor, da jeg ble sterkere og sterkere når jeg fikk kjørt noen løp. Så det lover bra med tanke på le Tour de Bretagne, sier rytteren om rittet som starter om ti dager.

Danmark fornektet seg ikke på den fjerde etappen. De fem første plassene er danske, Alexander Kamp (Veloconcept) vinner etappen, foran Vinther (Riwal), Rasmussen (Quick-Cult), Klaris(Quick-Cult) og Guldhammer (Veloconcept). Fredrik Strand Galta (Team Coop) blir nummer seks.

FORNØYD: Trond Håkon Trondsen i Tour de Loir-et-Cher (Foto: Morgane Bezannier)

Det var en kaotisk etappe med støting i den kuperte løypa i 78 km før bruddet ble etablert. Den eneste av det opprinnelige bruddet som holdt helt til mål var Bak. De andre støtet seg opp fra 20 km og inn.

– Etappen var veldig teknisk og mye bakker i starten, så i de to bakkene mellom 25 og 30 km kom jeg av gårde i en større gruppe. Det kom noen ryttere opp i gruppen etter dette. Så ble det teknisk og bakker igjen mot slutten.

De fleste rytterne på laget til lederen Damien Shaw (An Post Chain-Reaction) falt av i de nevnte bakkene, men et annet lag tok ansvar. Før det ble uorganisert kjøring og støting mot slutten.

I morgen avsluttes Tour du Loir-et-Cher med en rundløype, litt lengere enn et vanlig gateritt, hvor de stiger ca 50 høydemeter mot slutten.

– Etappen i morgen passer meg bedre enn hva den gjorde i dag. Den kunne kanskje vært litt lengere, men jeg kommer til å forsøke, avslutter Trondsen.

Den siste etappen kan du følge på vår Twitterkonto fra klokken 14.

Kommentarer

Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)