Team Sparebanken Sør

Nyheter

KLATRERNE: Aasvold og Vangstad inn med favorittgruppen. (FOTO Kenneth Wikan/TSS)

Ny sterk podiumplassering

Andreas Vangstad havner igjen som nummer tre mot sterke konkurenter. Kristian Aasvold også med i favorittgruppen.

-Jeg føler at jeg fikk revansjen min, sier Andreas Vangstad etter målgang.

Andreas Vangstad tar en ny sterk tredjeplass på Classica Aldeias do Xisto. Vinneren av rittet er Vicente Mateos (Louletano), nummer to er Rinaldo Nocentini (Sporting Tavira). Vangstad kommer inn før Paulinho og Antunes som var de to foran han sist helg. Tiago Machado, klatreren i Katusha havner på tiendeplass og Andre Cardoso fra Trek-Segafredo, som ble nr. 14 sammenlagt i Giro d'Italia i fjor, havnet på sjuendeplass.

(FOTO: João Fonseca Photographe)

Godt levert

– Det gikk veldig rolig i starten, tre mann i brudd som holdt frem til 22 km før mål. Laget jobber igjen veldig bra og plasserte meg og Kristian i front når vi gikk inn i finalen. Da visste vi at det var opp til oss å prestere, sier Vangstad som kom i mål 15 sekunder bak vinneren og to sekunder bak Nocentini.

– Det ble kjørt hardt fra 22 km og inn, vi var ca. 25 mann når vi kom til Casal Novo.  Mateos og Nocentini rykket i fra resten, da jeg skjønte at gruppen vi satt i ikke kom til å kjøre de igjen rykket jeg meg fra og tok nesten igjen Nocentini, sier Vangstad som er mer fornøyd denne helga enn sist.

Også Kristian Aasvold er fornøyd med dagen.

– Nivået er høyt, jeg ser på watt-måleren at det er gode tall vi kjører med. Formen er der den skal. Jeg bruker å trenge noen ritt til å komme i gang, sier Kristian Aasvold etter målgang.

GOD LAG KJØRING: Ludvik Aspelund Holstad leder TSS-toget (Foto:João Fonseca Photographe)

Offensiv lagkjøring

Sportsdirektør Sebastian Kvålsvoll er fornøyd med lagkjøringen.

– Vi kjører helt etter planen som ble lagt før start. Bruddet som får gå mister forspranget på grunn av vinden, så her trenger vi ikke å bruke krefter. Men inn mot finalen sitter i foran og kjører. Det er spesielt imponerende siden deler av laget har slitt med noe som minner om en matforgiftning de siste dagene, sier Kvålsvoll.

Vi kommer med øvrige resultater på rittsidene når resultatlistene blir offentliggjort.

 

Kommentarer

Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
august (11)
juli (8)
juni (11)
mai (18)
april (13)
mars (5)
februar (14)
januar (6)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)