Team Sparebanken Sør

Nyheter

Vellykket samling i Grimstad

Rytterne fikk en unik mulighet til å lære av lageier Thor Hushovd.

Denne helgen hadde Team Sparebanken Sør sin årlige samling i Grimstad. Her ble forrige sesong evaluert, neste sesong diskutert, og ikke minst fikk de nye rytterne mulighet til å bli integrert i laget.

Et par nyvinninger var det plass til, blant annet «Thors time». Her fikk rytterne et helt eget møte med Thor Hushovd, hvor de kunne stille spørsmål fritt.

- Dette var en unik mulighet for guttene til å tilegne seg kunnskap og erfaring fra øverste hylle. Samtidig fikk Thor et inntrykk av guttene og han ble veldig motivert over å se sulten disse rytterne har, forteller Atle Kvålsvoll.

NRK var på plass, se videoreportasjen deres her: http://www.nrk.no/sorlandet/hushovd-trener-med-talentene-1.12020256

Møter med rytterne
Etter en trivelig gallamiddag fredag kveld, arrangert av Sparebanken Sør, var det tid for evaluering og litt trening på lørdag og søndag.

- På lørdag hadde gutta et internt møte hvor de diskuterte kjøreregler og hvordan de ønsker å opptre, samtidig som de valgte Thomas Larsen som tillitsmann, noe som er en viktig oppgave.

- Vi i trenerteamet har også hatt individuelle møter med rytterne. Nå trenes alle rytterne av trenere knyttet til laget, så det var viktig.

Ser frem til 2015
På søndag var det på tide å la forrige sesong vøre forrige sesong og heller se fremover mot 2015-sesongen. Med fire nye ryttere ser alle frem til at den nye sesongen skal starte.

- Morten (Mørland) hadde et foredrag om ernæring, spesielt rettet mot perioden vi er inne i nå, med mye styrketrening. Vi evaluerte støtteapparatet og gikk gjennom det som røflig blir rittprogrammet neste år.

- Der er det mye som ikke er på plass enda, da vi rett og slett må vente på svar fra arrangører, men vi vet om en del ritt vi skal kjøre og en del vi ønsker å kjøre, forklarer Kvålsvoll.

Alt i alt en hektisk helg, hvor de nye rytterne gled rett inn i gjengen. Forhåpentligvis var det hele et første steg mot nok e sesong med fremgang.

Kommentarer

Spam kontroll: 1 + 1 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
august (14)
juli (10)
juni (8)
mai (18)
april (12)
mars (16)
januar (5)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)