Team Sparebanken Sør

Nyheter

I helgen var Team Plussbank samlet i Grimstad.

- Det har vært en strålende sesong

Samlingen i Grimstad ble blant annet brukt til å evaluere årets sesong, samt ønske de to nye rytterne hjertelig velkommen.

I helgen var Plussbank-rytterne samlet til den årlige samlingen etter sesongen i Grimstad.

På fredag var det duket for middag, der sponsor Plussbank takket utøverne, mens laget også fikk takke sin fantastiske sponsor.

Fredag var også dagen for evaluering av årets sesong, samtidig som Lorents Ola Aasvold og Olav Aleksander Benjaminsen fikk en varm avskjed.

- Det har vært en strålende sesong med flere høydepunkter. Bronsen til Sondre i VM er kanskje det største, men også det vi gjorde i NM på hjemmebane var kanonbra. Sonder har vunnet internasjonalt og i Norgescupen, i tillegg til bra kjøring i Glava Tour. Det har vært en historisk bra sesong resultatmessig, sier Atle Kvålsvoll.

Vil kjempe i toppen
På lørdag ventet det blant annet litt lett trening. Laget begynte også å se fremover mot neste sesong, hvor blant annet Tour Bretagne blir et høydepunkt.

- Jeg fikk mailen rett etter at vi dro fra samlingen. Det er veldig positivt at vi får invitasjon til et så stort ritt. Det er med og løfter laget. Bronsen til Sondre i VM gjør det litt lettere, men det står et helt lag bak. Når vi stiller til start, vil vi kjempe i toppen.

- Vi snakket ikke noe konkret om mål, men skal gjøre det neste gang vi møtes. Vi vil kjempe i toppen i utenlandske og norske ritt, samtidig som rytterne har individuelle mål, som at Sondre ser mot U23-Flandern.

Også lagets to nyankomne kommer Kristian Aasvold og Christian Kaggestad var med på lagets samling i Grimstad. De to gled fort inn i den sammensveisete gruppen.

- Aasvold kjenner mange fra før, blant annet etter å ha kjørt med dem på landslaget. Kaggestad kjente ikke så mange fra, men han har også glidd fint inn. Det er en åpen og fin gjeng, og det er en fordel av at de er jevnaldrende.

Mer proft
Kvålsvoll kunne også fortelle at gutta har blitt flinke til å evaluere egne prestasjoner.

- Det pleier å bli en lagprosess når vi evaluerer sesongen, og gutta har blitt flinkere til å være åpne og engasjere seg i ting. Det er bra.

Neste år lover også Kvålsvoll at laget skal bli enda mer proft. Morten Mørland fortsetter med sitt engasjement rundt ernæring, mens laget har hyret en mekaniker på Sørlandet for å få et enda bedre opplegg. Benjaminsen er ikke lenger assisterende sportsdirektør. Det gjør at Sebastian Kvålsvoll får mer ansvar.

11. januar er neste gang hele Plussbank-laget samles, men allerede i desember skal omtrent halvparten av rytterne til Kanariøyene sammen. 

Kommentarer

Spam kontroll: 3 + 3 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
august (20)
juli (3)
juni (14)
mai (14)
april (15)
mars (9)
januar (5)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)