Team Sparebanken Sør

Nyheter

Team Plussbank gjorde jobben og sikret seg en sterk sammenlagtseier

Sondre vant Norgescupen

Team Plussbank og Sondre Holst Enger gjorde jobben i Halden. Det sikret sammenlagtseier i Norgescupen 2013.

Norgescupen har vært en triumfferd for Sondre Holst Enger og Team Plussbank. Etter å ha vunnet både i Sandnes og Eidsvoll tidlig i sesongen sto talentet over rittene i Trondheim og Bergen for å fokusere på andre oppgaver.

Der viste et annet stortalent seg frem, Odd Christian Eiking fra Bergen. Dermed hadde bergenseren en ledelse på 60 poeng på Holst Enger foran søndagens avgjørende ritt i Halden.

Der tok Team Plussbank kontroll gjennom hele rittet. En gruppe på tre ryttere fikk et lite forsprang, men ble hentet flere mil fra mål. Derfra kontrollerte laget og i spurten var Sondre Holst Enger overlegen.

Seieren sikret han ikke bare Norgescupseier nummer tre av tre mulige i år, den ga han også sammenlagtseier i cupen.

- Det var 16 mils lagtempo i dag. Vi kunne lagt opp taktikken annerledes, men vi har et så sterkt lag når rittene blir som dette at vi bestemte oss for at vi måtte gjøre det på denne måten for å sikre sammenlagtseieren, sier Atle Kvålsvoll.

I spurten hadde Holst Enger rimelig god kontroll, men det er først og fremst den enorme laginnsatsen som trekkes frem. Laget visste også Sondre selv å sette pris på.

- Han dro alle guttene opp på toppen av pallen sammen med seg, for dette var en lagseier. Sondre er en rytter som er avhengig av et sterkt lag rundt seg, siden ingen ønsker å ha han med seg til en spurt. Alle fikk bidra til en skikkelig lagseier i dag.

- Samtidig er det så motiverende å kjøre for en så sterk rytter som Sondre at alle ofrer seg uten problemer. Når han nå har vunnet alle de tre Norgescuprittene han har stilt opp i må jeg si det er en veldig fortjent seier, avslutter Kvålsvoll.

Kommentarer

Per Anders, Plussbank - 15 sep 2013
Kjempegøy og gratulerer! Imponerende av Sondre og hele laget. Hilsen en stolt sponsor.
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
august (20)
juli (3)
juni (14)
mai (14)
april (15)
mars (9)
januar (5)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)