Team Sparebanken Sør

Nyheter

Da Bjørn Tore Hoem veltet fra seier i siste sving slo lagkameraten til.

Seier i dramatisk finale

Da seieren virket til å glippe for Team Plussbank slo en ung spurter til for fullt og sørget for jubel foran søndagens skjebneritt.

Etter en lagtempo med sterk laginnsats, men mangel på toppresultat var det et sultent Team Plussbank som gikk løs på lørdagens gateritt i Østfold 3-dagers.

Slike ritt er ofte dramatiske med høy fart, skarpe svinger, tøffe kamper om posisjonene og som oftest en og annen velt. Lørdagens ritt var intet unntak, og med det med Team Plussbank til de grader i fokus.

- Bjørn Tore kom ganske tidlig av gårde i et brudd på tre. Det ble ganske mye kaos på slutten da alle lagene fikk litt panikk i jakten på bruddet, forteller Petter Schmidt.

Hoem var den sterkeste i bruddet og lå an til å ta en flott soloseier i en øvelse som vanligvis ikke er hans favoritt.

Men med bare noen få meter igjen til mål, i nest siste svingen, gikk Plussbank-rytteren i bakken og mistet med det seieren.

Fortvilelse ble dog snudd til glede raskt for Plussbank. For med Hoem ute av seierskampen klinket Petter Scmidt like godt til med spurtseier.

- Jeg var plassert veldig bra. OneCo kjørte opptrekk og jeg tok bakhjulet til spurteren deres. Da var det bare å spurte og det var deilig å få en seier i år, sier rytteren som er inne i sitt første seniorår.

Seieren gir også laget en perfekt inngang til morgendagens ritt.

- Bjørn Tore viste fantastisk kjørestyrke da han holdt unna for hele OneCo og det som er her av Øster Hus-ryttere. Han er garantert på start i morgen, lover sportsdirektør Atle Kvålsvoll.

- Hovedmålet i morgen blir selvfølgelig å ta hjem Norgescupen. For oss er det bra om det blir et hardt ritt, men samtidig må vi sørge for å sette opp Sondre i en posisjon til at han kan ta nok poeng til å hente inn Odd Christian Eiking, samtidig som ingen av de som ligger bak passerer han.

Spenningen er med andre ord stor, og gutta er utvilsomt i vinnerform.

Kommentarer

Pål Venås - 14 sep 2013
Nei nei nei nei.... men jaaaa jaaa jaaa jaaa!!!! Veldig synd med Hoem. Så fortjent å få seieren der. Han tok en "Hushovd i P-R" kjedelige greier. Men gutten er sykt rå!!! Dette går veien til slutt. Stå på!
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
august (20)
juli (3)
juni (14)
mai (14)
april (15)
mars (9)
januar (5)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
2009 (4)