Team Sparebanken Sør

Nyheter

God jul alle sammen!

Hei utøvere, samarbeidspartnere og støtteapparatet i Plussbank Cervelo. Sannelig er det klart for en ny jul, det er ikke lenge siden sesongen var over. Mye bra jobbing er lagt ned gjennom trening fra hver enkelt av dere utøvere i november og desember. Flere har vært i varmere strøk og fått mange kilometer på de nye BMC syklene, mens andre har holdt seg hjemme og gjort en god jobb her.

Vi har mye moro å se fram til i 2012 og det hele starter med samling i Alicante medio januar. Olav har bestilt flybilletter og vil maile dere utøvere disse rett på nyåret. Topptrimmede Ron blir også med nedover, formen er nok noen hakk bedre enn på samme tid i fjor......
Olav og jeg kjører en splitter ny 4 hjulsdrevet Volvo ned slik at det blir bil der i hele perioden. Lastebilen er også dekorert i Plussbank farger og med alle sponsorer på plass; vi vil nok bli lagt merke til også i neste sesong.....

Lagets ambisjon er å legge til rette for unge syklister som har mål om å utvikle seg videre. Det betyr at utøveren står i sentrum for alt vi gjør. Det betyr også at utøveren leverer tilbake sitt aller beste. Vi ser ikke først og fremst på resultatlisten; vi ser på prestasjonene bak og hva som er gjort for å skape de gode prestasjonene. Sykling er like enkelt som det er komplisert; man skal trene etter enkle prinsipper, nøkkelen er å gjennomføre hver økt på et så høyt nivå som mulig. Det utgjør til slutt de stabile prestasjonene som igjen vil synes på resultatlisten.

For å ha noen mulighet til å være med på det nivået vi ønsker så er gode samarbeidspartnere et “must”. Det har vi og det gir rom for å lage et sportlig opplegg som gjør at utøverne får en utfordrende arena å matche seg på.

Vi må også ha et støtteapparat på trening og i konkurranser som er på det nivået vi konkurrerer på. Det har vi også på plass.

Jeg vil takke utøverne for innsatsen gjennom sesongen; det var veldig mye bra som vi bygger videre på i 2012. Da skal vi sprenge noen grenser!
En stor takk til samarbeidspartnerne som gjør det umulige mulig. Tilliten dere gir oss inspirerer til max innsats.
Til støtteapparatet; det er mange måter å utføre en jobb på. Felles for PBC`s støtteapparat er at det meste utføres med et smil som smitter over på resten av gruppa.

Med ønske om en god jul og et riktig godt nytt år!

Mvh Atle

Kommentarer

12,39,2 - 02 jan 2012
Lykke til med 2012 sesongen alle sammen.
Stå på alle sammen.
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
august (18)
juli (14)
juni (15)
mai (19)
april (11)
mars (18)
januar (5)
2010 (48)
2009 (4)