Team Sparebanken Sør

Nyheter

Oddensenteret var pyntet til fest og proppfullt av Sørlendinger som ville feire Thor.

Grimstad feiret sin verdensmester

 Grimstads borgere og sykkelengasjerte Sørlendinger har måttet vente lenge på å ta imot sin store idrettsmann og verdensmester Thor Hushovd. Selv om den 3 Oktober nå begynner å bli noen uker siden var det godt å endelig få hylle sin egen verdensmester hjemme i Grimstad. 

Ordefører i Grimstad tok sammen med fylkesordfører i Austagder ordet fra starten av, og ledet an med fine taler til Thor. Thor sin fantastiske prestasjon både ved denne anledningen og tidligere i kariæren ble behørig oppsummert. Vi kunne sammen med Thor oppleve innspurten på rittet, og fikk hans analyse av de siste kilometerene i etterkant. 

Fylkeskommunen hadde også stilt opp med forsangere og korps til avapilling av nasjonalsang, denne gangen hele første verset, samt flaggheising til ære for verdensmesteren.

Fylkeskommunen og Grimstad kommune hadde bitt seg merke i Thor sin iver i å bygge opp rekrutteringen i form av Plussbank Cervelo, og ville gjærne være med på å fostre neste generasjon med proffer fra Sørlandet. De har derfor satt opp et stipend som blir hetende Thor Hushovd-stipendet, som er kr 40,000 som vil deles ut til en talentfull rytter en gang i året. Her er det bare å legge seg i trening, skape resultater og søke folkens! Vi i Plussbank Cervelo er veldig glade for at Ordføreren og fylkesordføreren har skjønt hva vi holder på med hos oss, og vil stimulere dette arbeidet ytterligere.

Resten av helgen skal Plussbank Cervelo ha samling for å runde av fjorårets sesong samt begynne å kikke litt inn i neste års planer. Både gamle og nye ryttere er på plass samt både avtroppende og påtroppende sportslig ledelse. Mere kommer i egen reportasje snart.

 

Kommentarer

Spam kontroll: 5 + 4 =    
Alle (823)
2017 (92)
2016 (122)
2015 (150)
2014 (95)
2013 (94)
2012 (83)
2011 (135)
2010 (48)
august (8)
juli (1)
juni (5)
mai (6)
april (6)
mars (2)
januar (2)
2009 (4)